Thematische groepsreizen, met zorg op vakantie, ook als de gezondheid minder is

De ZorgSpecialist organiseert sinds 2016 thema vakantiereizen. Groepsreizen voor mensen die steeds meer opzien tegen een individuele reis. Zij maakt een veilige en verantwoorde vakantie in Nederland en het buitenland mogelijk. Onze medewerkers zijn niet alleen deskundig, zij zorgen er vooral voor dat iedereen gewoon op vakantie kan zijn. Excursies, of juist een dag lekker niets,  in overleg kan het allemaal. Kijk op de volgende pagina's om ons actuele aanbod te zien of om verslagen van vorige reizen te bekijken:
Wat houden de groepsreizen precies in?

  1. Groepsreizen voor mensen met dementie en hun naasten wanneer de diagnose dementie is gesteld – of dit nu op jongere of latere leeftijd is – wordt vakantie vaak een probleem. Obstakels zoals onverwacht gedrag of onverwachte gebeurtenissen, mogelijke medische noodzakelijke zorg of specifieke begeleiding, zijn allemaal redenen om van vakantie af te zien. Vanuit de deskundigheid op het gebied van dementie binnen de ZorgSpecialist, verzorgen wij een unieke vakantie, voor mensen met dementie, al dan niet met hun naasten. Interesse? Bel of mail (met het contactformulier) naar de ZorgSpecialist en vraag naar Esther. 
  2. Groepsreizen voor mensen die aan hun conditie en veerkracht willen werken na behandeling van kanker. De diagnose kanker heeft veel impact. In eerste instantie gaat alle energie naar het doorlopen van de behandeling. Daarna is het vaak letterlijk stil. Mensen hebben behoefte aan verdieping, en tegelijkertijd aan het werken aan herstel, gewoon aan de slag met de conditie. Een week met De ZorgSpecialist biedt beiden, en dit op prachtige locaties en met een aangenaam klimaat. Interesse? Bel of mail (met het contactformulier) naar de ZorgSpecialist en vraag naar Irma, Nicole, Alice of Esther.