Verpleging door deskundige en betrokken verpleegkundigen en verzorgenden

Bij de ZorgSpecialist zijn alle verpleegkundigen gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Dit houdt in dat ze bij de overheid officieel geregistreerd staan als bevoegd zorgverleners. Hierdoor kunt u er met een gerust hart van op aan dat u zorg ontvangt van deskundige verpleegkundigen. 

Onze verpleegkundigen kunnen bijna alle verpleegkundige handelingen zoals die in een ziekenhuis voorkomen, thuis bij u verrichten. Dit betekent dat zij een breed scala aan handelingen kunnen uitvoeren variërend van wondverzorging, helpen bij medicijngebruik tot zeer gespecialiseerde handelingen, zoals het gebruik van morfinepompen, antibiotica-infusen of het verwisselen van sondes. 

Persoonlijke verzorging op maat

Naast de verpleegkundige zorg, heeft de ZorgSpecialist tevens een groot aantal verzorgenden in dienst die u kunnen ondersteunen bij de persoonlijke verzorging aan huis.

Er zijn verschillende redenen om verzorging bij ons aan te vragen? Enkele keren per week ondersteuning bij wassen en aankleden kan bijvoorbeeld betekenen dat u prettig en verantwoord in uw eigen huis kunt blijven wonen. Ook voor dagelijkse hulp bij het aan- en uittrekken van uw kousen bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u (dagelijks) complexe zorg nodig hebt, bieden wij dit op de tijden die u wenst.
Al onze medewerkers hebben kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan. Zo kunnen zij u onder andere ondersteunen bij het wassen en aankleden, hulp bij de toiletgang of bij de maaltijden. 
Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op (023)5100-200.

Meer informatie omtrent kosten en financiering en onder welke regeling uw zorgaanvraag mogelijk valt kunt u hier vinden.